Home Creatie Logo Design

Logo Design

Email Imprimare PDF

 logos

 Logo Design-ul este un element foarte important in cadrul imagini de marca pentru firme, companii, organizatii, are menirea sa reprezinte compania si sa ofere o recunoastere usoara a ei de catre clienti si parteneri. Crearea unui logo poate si trebuie sa constituie o prioritate iar designul acestuia trebuie gandit pentru a se conforma atat cerintelor tiparului cat si pentru Identitatea Web.

Pentru o firma, logo / sigla, reprezinta identitatea vizuala a acesteia. Va aparea in toate documentele in antet, pe site-ul firmei, pe cartile de vizita, in diverse pliante sau mape despre companie.
De aceea e foarte important sa alegem culorile si formele potrivite cu activitatea fiecarui client si cu mesajul pe care vrea sa-l transmita prin intermediul acestui logo. Vom crea mai multe variante de sigla, iar clientul o va alege pe cea care-l reprezinta cel mai bine vizual. Logo pe care-l furnizam va fi si in format vectorial, astfel incat clientul il poate folosi ulterior la orice dimensiune, fara a-i deforma calitatea.

Sigla (logo-ul) este o parte importanta a identitatii vizuale - este semnul dupa care sunteti recunoscut de catre clientii Dvs., este simbolul cu care ramaneti in memoria partenerilor de afaceri. Primul nostru pas in crearea unul logo este sa intelegem modul in care doriti sa fiti perceput pe piata, apoi trecem la dezvoltarea unui simbol care sa reflecte imaginea business-ului Dvs.

Eforturile de promovare a unei afaceri nu doar ca incep de la sigla dar sunt dictate de ea. Sigla apare pe orice material de vanzare de la ambalajul de produs pana la factura personalizata. Ca rezultat, designul siglei influenteaza in mod pozitiv sau negativ afacerea dumneavoastra.

Beneficiile pe care noi le oferim, pentru un pret mic, pe care il platiti o singura data, sunt pentru toata viata. Suportul tehnic oferit va ajuta sa fiti mereu sigur de ceea ce ati obtinut prin achizitionarea unuia dintre pachetele noastre. Crearea unei siglei profesionale este un proces complex, care se va reflecta in toate produsele publicitare pe care le veti folosi.

 

 

 

 

Main Menu


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home3/rnovoa42/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99