Home Creatie Creatie Grafica

Creatie grafica

Email Imprimare PDF

 creatie_grafica

O creatie grafica reusita intareste identitatea companiei, conferind consistenta mesajului transmis. Modul in care compania se prezinta determina felul in care publicul o percepe. Creatia grafica nu este doar o modalitate de a fi "la moda". Este vorba despre a spune lumii cine esti intr-o maniera care o va face sa-si aminteasca de tine in mod pozitiv.

Pliante, brosuri, cataloage, afise, reclame tiparite, mape, ambalaje , toate sunt elemente ce sustin strategia de comunicare a companiei. Procesul de design grafic al acestor materiale trebuie sa tina cont de elementele ce definesc identitatea vizuala a companiei pentru a transmite eficient si coerent mesajul catre publicul vizat.

Talent, creativitate, simt artistic - iata atu-urile noastre pentru realizarea unor concepte grafice deosebite care sa evidentieze firma dvs. in raport cu concurenta si careia sa ii ofere o puternica identitate in ochii potentialilor clienti.

Pentru un print de calitate ai nevoie de o grafică făcută cu responsabilitate.

 Grafica publicitară digitală are rolul de a transpune ideile tale în imagini clare, bune de printat. Aceasta se realizează în programe speciale care garantează o bună calitate a imaginii viitorului print.
Servicii de grafică oferite:

    * grafică publicitară - asigurăm grafica pentru printuri (cărţi de vizită, fluturaşi, volante, pliante, broşură, catalog, mape personalizate, meniuri restaorant etc.) sau alte elemente grafice folosite pentru promovare (design sigla, identitate completă firmă)

    * vectorizare - este un proces prin care o imagine capătă proprietatea de a putea fi mărită la orice dimensiune, fără a se pierde din calitatea de print.

    * machetare - dacă aveţi deja ideie despre cum va arăta printul, aveţi imaginile şi textele pregătite, atunci toate astea trebuie aranjate în pagină.

    * pre-press - înainte de imprimare, documentul trebuie să respecte un anumit format, pentru ca printul să iasă clar

    * prelucrare imagine - imaginile digitale nu sunt întotdeuna perfecte; ele necesită retuşuri sau trucaje care să facă imaginea potrivită pentru utilizare.

    * separaţie de culoare - în unele moduri de printare este necesar ca vizualul să fie transformat în straturi separate de culoare.

 

 

Main Menu


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home3/rnovoa42/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99