Home Creatie

Creatie Publicitara

Email Imprimare PDF
Sample image

Creatie Publicitara

NOVO Design & Advertising

 

Design - este o concepţie şi o metodă de creaţie care urmăreşte să asigure fiecărui produs un înalt randament funcţional.

Un vizual pentru print bine făcut este calea către succes.

Un concept grafic nu este întotdeuna de ajuns. Designul are rolul de a împleti în mod armonios textele şi imaginile pe care doreşti să le printezi, astfel rezultatul final să respecte anumite condiţii artistice şi practice.

În spatele unui design stă un brief de creaţie, câteva ore de cercetare şi o perioadă de relaxare pentru găsirea celui mai bun vizual, care să caracterizeze fidel mesajul transmis.
Punem preţ pe imagine şi pe rezultate.
Asigurăm servicii complete de grafică şi design pentru printuri mici (carti de vizita, fluturaşi, volante, broşuri, cataloage, reviste, etc) şi pentru printuri de mari dimensiuni (roll-up, banner, mash, casete luminoase, etc.)   

 

Serviciile grafică şi design print:

    * cutii produse
    * counter display
    * personalizare vitrine
    * mesh
    * banner
    * etichete
    * fluturaşi
    * pliante
    * broşuri
    * reviste
    * cataloage

În realizarea unui design, promovăm claritatea imaginilor şi a mesajului transmis. Un design pentru print nu se face la intamplare. El trebuie sa aiba un scop bine definit. Renunţaţi la textele lungi şi plictisitoare că nimeni nu are timp să le citească. Spuneti scurt şi concis ce vreţi şi folosiţi-vă de imagini clare.

Cel mai bun mesaj este cel pe care toată lumea îl înţelege.

 

Main Menu


Warning: Parameter 1 to modMainMenuHelper::buildXML() expected to be a reference, value given in /home3/rnovoa42/public_html/libraries/joomla/cache/handler/callback.php on line 99